Powerfulliving SELFCARE ME Time

Finns det något mer magiskt än människor som strålar av energi och känner sig livsstarka? Människor som sprider energi runt sig. Det och mycket mer vill vi att du ska känna och vara fylld av efter att du gått vår 2 dagars ME TIME. Välkommen till vår värld där du efter dessa två dagar får med dig verktyg för att hitta och hantera dina egna powerskills/inre styrkor! Vi ger dig verktyg att skapa utrymme för nya tankemönster och en förbättrad livskraft.

Våra ME TIMEdeltagare är som folk är mest. En del krämpor, skav i livet, inre och yttre stress som är svårt att ta sig ur, en stark känsla av att vilja hoppa av allt. De allra flesta har länge åsidosatt den egna hälsan. De flesta är mitt i livet och önskar sig ett sätt att leva som är hållbart. De vill ha mer energi och ändra från ovanor och invanda tankar till energigivande vanor och nya ritualer. Att hitta kraften i sig själva och utnyttja sin kapacitet.

Vi som skapat Powerfullife-ME TIME och håller i den är Pia Marengo – holistisk hälsoterapeut som arbetar med funktionsmedicin och Kinesisk medicin & Lymfmassör med lång erfarenhet av coachning och livsstilsfrågor och Malin Leijonberg återhämtningsterapeut, yinyogaintruktör, inspiratör och konstnär med kreativiteten som verktyg i healing processen.

Efter dessa 2 dagar – Vi har under samma tak samlat vetenskap med vår livserfarenhet och kunskap ur olika genrer och läror och knutit ihop det till ett enkelt lättarbetat program som sträcker sig över ett år. Varje månad behandlar vi ett nytt verktyg till livsförbättring och materialet får du ta del av i vår plattform där du också kan dryfta spörsmål och ställa frågor till såväl oss som andra ME TIMEdeltagare.

Livsstilsförbättring tar tid, det ska ta tid, och det ska kännas utmanande spännande och roligt.

Häng med på en resa tillsammans med oss mot ett än mer POWERfullliving!!!

KOM och häng med Malin & mig under 2 dagar!

ME TIME – deltagare säger:

  • Det var en fantastiskt fint hållen helg som skapade en generös och kreativ miljö för alla som deltog.
  • Det var verkligen en magisk helg. Alla var så på, så många givande möten. Det var en härlig opretentiös samling. Tack ska ni ha❤
  • Ni utgjorde ett fint team, kompletterade varandra. Era olikheter bidrog till bredden av dagarna.
  • Inspirations workshop om färg och form. Den inspirerande miljön.
  • Helheten! Lite av varje så det blev variation men ändå en helhet när det var samma deltagare under 2 dagar.
  • Det var en fantastiskt fint hållen helg som skapade en generös och kreativ miljö för alla som deltog. En fantastisk helg! Ni är guld värda! Tack för en fantastiskt fin helg!

In och boka du med! Det kommer bli magiskt!

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *