TellUs:are

Om Mig
  • Hälso & Livsstilsterapeut
  • Holistisk Hälsa
  • Tung & Ansiktsdiagnostik

Som hälso och livsstilsterapeut med fokus på holistisk hälsa ser jag till dig som helhet. Vad är grundorsaken till att du har obalans i din mage, i dina hormoner eller inte har någon energi?

Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så gör jag en analys på din tunga och ditt ansikte. Det är otroligt spännande och olika zoner på din tunga och i ditt ansikte hjälper till att ge mig information om hur din kropp mår.

När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg så hjälper vi kroppen på rätt väg för att hitta mer balans och energi. Allting hänger ihop och det finns många sett att stötta på.

Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans och massa energi!

Jag är utbildad Hälso & Livsstilsterapeut hos Holistic Health Academy där jag har fått en stor kunskap och förståelse för hur kroppen fungerar.

Hälsa och välmående har länge legat mig varmt om hjärtat och varit en del av mitt liv länge. Jag längtar efter att få hjälpa dig att se hela dig som en helhet och hjälpa dig till ett liv i balans, mer energi och optimal hälsa!

Gå med i min Grupp

tellusabouthealth.se/sign-up/sara-arvidsson/?gid=22723&unXDJRUb/WtSE

Kontaktuppgifter

Telefon

070-371 55 00

E-postadress

sararvidsson@gmail.com

Ort

Stockholm

Medlem

Förnamn

Sara

Användarnamn

Sara