TellUs:are

Om Mig

 Du är varmt välkommen!

Jag arbetar med livsstilsrelaterade sjukdomar och för att kunna göra en grundlig analys börjar jag med samtal, livsstilsformulär, jag läser av dig med hjälp av olika verktyg och analyserar dessa. Jag arbetar bland annat med analyser, kinesisk medicin, homeopati, kost- och näringsterapi, örter, tillskott, adaptogener, detox/rening och lymfmassage.

Efter det undersöker jag vad som ligger bakom de upplevda problemen och arbetar med grundorsaken och tar fram en individanpassad plan och coachar dig vidare. 

I och med att allt sker digitalt kan du befinna dig var som helst, och därför kan jag ta emot klienter över hela Sverige.

Jag är Auktoriserad Hälsoterapeut, Hälsostrateg, Lymfmassör och Coach.

God hälsa är tillgänglig för var och en, alla har förmågan att må bättre. Jag vill hjälpa dig att uppnå det.

Min absoluta drivkraft är att mitt arbete är meningsfullt och att jag känner att jag har möjlighet att göra skillnad. Att arbeta med att stärka människor med stora utmaningar, fysiskt och psykiskt, både som coach, chef och ledare, har varit mitt yrke och passion de senaste elva åren. Jag har i flera år utbildat, coachat och hjälpt både unga och äldre med hälsa och jag har arbetat ideellt på BRIS sedan många år och stöttat barn och unga. Genom min egen resa, mina egna utmaningar med hälsan och mina erfarenheter har jag vuxit som människa – det är ett livslångt lärande.

Varmt välkommen att kontakta mig, för att se vad som passar just dig och din situation. Det är gratis och tar ca 30 minuter och görs oftast via telefon eller zoom.

Mer information hittar du på http://www.gaiahealth.se/

Mina Kompetenser

Coaching, Gluten, IBS, Kostrådgivare, Laktos, Mat, Mindfulness, Socker, Stress, Sömn, Viktnedgång, Vila, Lymfmassage

Företagshemsida

gaiahealth.se

Gå med i min Grupp

tellusabouthealth.se/pia-marengo

Kontaktuppgifter

Telefon

0733-24 77 33

Ort

Göteborg

Medlem

Förnamn

Pia

Efternamn

Marengo

Användarnamn

pia.marengo