TellUs:are

Om Mig

Hälsa och välmående är viktigt för att få en balans och ett hållbart liv. När jag själv drabbades av artros och hjärndimma insåg jag att det inte alltid räcker med att äta bra och träna. Precis som många andra som testat allt, har jag gjort denna resa för att hitta vägar får att återfå hälsa där inte den vanliga skolmedicinen har hjälpt mig.
Jag har en bakgrund med 5 år som undersköterska inom akutvården och har en god förståelse kring sjukdom. Därefter arbetade jag inom IT-branschen i över 20 år och har en god insikt om olika arbetssituationer och stress och vad det gör med ens hälsa. Jag är utbildad Hälso- och livsstilsterapeut och Fasteterapeut.
Jag tycker om att vara ute i naturen, laga mat och träna. Att få umgås med vänner och likasinnade är viktigt för att få energi och inspiration. Jag vill hela tiden lära mig nya saker och på så vis utveckla och utmana mig själv. Just nu håller jag på att utbilda mig till Kraniosakral terapeut.

Genom ett holistiskt perspektiv ser jag hela bilden från barndom fram tills idag och allt som format dig under din livsresa. Mitt mål är att guida och inspirerar dig till ett hälsosammare liv så att du på så vis får en mer hållbar hälsa.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för att boka ett inledande samtal online där vi utgår från din situation och vad som passar dig. Jag berättar även om hur jag som terapeut arbetar och jag genom en individuellt anpassad plan stöttar din kropp med kost, extra näring och nycklar.
Konsultationen är kostnadsfri och tar ca 30 min, den görs via telefon eller Zoom.
Titta gärna på min hemsida för mer information https://holisticginkgo.se/

Mina Kompetenser

Coaching, Depression, Gluten, IBS, Kostrådgivare, Laktos, Mat, Mindfulness, Socker, Stress, Sömn, Viktnedgång, Vila, Ångest

Företagshemsida

holisticginkgo.se

Boka kostnadsfri konsultation

tellusabouthealth.se/produkt/boka-en-kostnadsfri-konsultation-med-mia

Gå med i min Grupp

tellusabouthealth.se/sign-up/maria-ekstrom/?gid=22765&unzxpm7asp8iI

Kontaktuppgifter

Telefon

0733-98 40 21

E-postadress

mia@holisticginkgo.se

Ort

Malmö

Medlem

Förnamn

Mia

Efternamn

Ekström

Användarnamn

Mia