Miso rostade palsternackor med senap, bönor & rostad Vitlök

Vi följer några bra matbloggare, här kommer ett tips. Rebel Recipes. Hon lagar fantastisk god mat! Detta är a must try!! Så så gott!

Miso rostade palsternackor med senap, bönor & rostad Vitlök

Detta ingår

  • 500g palsternackor, skalade och skurna på hälften
  • 3 lökar vitlök – toppskurna

Miso-dressing;

  • 2 msk olivolja
  • 1/2 tsk vitlökspulver (el 1 vitlök)
  • 1 tsk brunt ris-miso
  • 1 msk tamari
  • 1 Nypa havssalt
  • 1 msk Yaconsirap

Smörbönamos; (vita stora bönor)

  • 2 lökar hackade grovt
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor skivade
  • 2 burkar bönor
  • Juice 1/2 citron
  • Stor nypa havssalt
  • 2 msk kokosgrädde
  • 1 tsk dijonsenap (utan vitvinsvinäger)

Så här gör du

  1. Värm ugnen till 180 ° C
  2. Blanda först dressingen i en burk och smörj sedan in palsternackorna med den
  3. Lägg dem på en bakplåt tillsammans med vitlöken och baka i ca 45 minuter eller tills vitlöken är karamelliserad på utsidan och mjuk inuti – vänd en gång.

Att göra bönröran

  1. Stek lökarna i oljan i 8-10 minuter tills de är mjuk och brun. Tillsätt nu vitlök och stek i ytterligare en minut.
  2. Överför till en matberedare och alla andra ingredienser. Kör till en krämig mos.
  3. Servera palsternackorna på det krämiga moset med den rostade vitlöken.

Följ gärna Rebel recipes på Instagram, hon gör så god mat! Enkel! rebelrecipes.com >>

Relaterade Artiklar

Kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X