Om oss

Bakgrund

TellUs About Health specialiserar sig på förebyggande hälsa genom proaktiva och holistiska hälsoprogram som levereras digitalt eller på plats hos kunden. Våra verktyg och lösningar gör skillnad både för individen och företagets affär. Vi vill arbeta med människor och företag som ser hälsoarbete som en viktig investering samt vill bidra till planetens bästa.

Vi har hälso- och livsstilsterapeuter samt coacher i hela Sverige som levererar våra tjänster och hjälper dig på plats och genom våra digitala verktyg. Våra metoder är baserade på forskning och beprövad praktisk erfarenhet.

Vår filosofi

Genom ett funktionsmedicinskt och holistiskt synsätt strävar vi efter att skapa optimala förutsättningar för individen att förbättra och bibehålla sin hälsa.

Om vår framtid

Inom kort finns vi över hela Sverige och hjälper individer och företag att förbättra sin och planetens hälsa. Vi är en naturlig länk mellan människor och sjukvården och vårt mål är att alla ska ha tillgång till verktyg och kunskap för att kunna optimera sin hälsa.

Grundare

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Maria-Pia

Engagerad och drivande hälso- och livsstilsterapeut, hälsostrateg samt coach med fokus på att utveckla individ och verksamhet. Min absoluta drivkraft är att det är meningsfullt, att jag har möjlighet att påverka och göra skillnad. Jag jobbar för att du ska vara aktiv och ansvarstagande så att vi tillsammans når din optimala hälsa.

Simon

Affärs- och verksamhetsutvecklande coach med fokus på individen, gruppen, organisationen och affären för ökad hälsa och lönsamhet. Med engagemang och erfarenhet skapar vi en kreativ och uppskattad arbetsplats för medarbetare, företag och deras kunder. Gillar utveckling och utmaningar och har hjälpt flertalet kunder och vänner i utvecklingen av deras bolag.

sv Swedish
X