Om oss

Bakom kulisserna hos TellUs

Vi är TellUs

TellUs about health specialiserar sig på förebyggande hälsa genom proaktiva och holistiska hälsoprogram som levereras digitalt eller på plats.

Våra verktyg och lösningar gör skillnad både för individen och företagets affär.

About Health

Vi vill arbeta med människor och företag som ser hälsoarbete som en viktig investering samt vill bidra till planetens bästa.

Vi har hälso- och livsstilsterapeuter samt coacher i hela Sverige som levererar våra tjänster och hjälper dig på plats och genom våra digitala verktyg. Våra metoder är baserade på forskning och beprövad praktisk erfarenhet.

Vår filosofi

Genom ett funktionsmedicinskt och holistiskt synsätt strävar vi efter att skapa optimala förutsättningar för individen att förbättra och bibehålla sin hälsa.

Om vår framtid

Inom kort finns vi över hela Sverige och hjälper individer och företag att förbättra sin och planetens hälsa. Vi är en naturlig länk mellan människor och sjukvården och vårt mål är att alla ska ha tillgång till verktyg och kunskap för att kunna optimera sin hälsa.

Your Dream. Our Mission.

Tillsammans gör vi skillnad

Pia Marengo – Engagerad och drivande med fokus på att utveckla individ och verksamhet.

Simon Sjölund – Med fokus på marknadsföring, säj, support och affären för ökad hälsa och lönsamhet.

Our Parners

Några av dom vi samarbetar med

Vill du optimera och bibehålla din hälsa?

Börja med att skapa ett gratiskonto och välj sedan terapeut efter dina behov. Alla terapeuter erbjuder en första gratis konsultation som tar ca 30 minuter.

small_c_popup.png

Let's have a chat

Hör av dig om du undrar över något eller vill ha hjälp att välja terapeut.