hitta din energi och livskraft

Powerful Lifestyle

Powerful Lifestyle är inte en träningskurs, det är inte en mirakelkur. Det är inte en renodlad antistress-kurs eller rehab-kurs. Det är kort och gott en power boost för dig som vill få styr på livet, komma mer i balans med kropp och själ och känna hur dina krafter utvecklas, inte utarmas. Just det, en chans till en livsstilsförbättring.
Med vår kurs Powerful Lifestyle erbjuder vi ett sätt för dig att skapa den förändring och förbättring du behöver, få motivation och det stöd som behövs under en livsstilsförbättring.

Vill du få ordning och struktur i din vardag, mer energi, och fart?

Känner du dig orkeslös och får inte tiden att räcka till?

Känner du dig orkeslös och får inte tiden att räcka till?
Vill du få ordning och struktur i din vardag, mer energi, och fart?

Finns det något mer magiskt än människor som strålar av energi och känner sig livsstarka? Människor som sprider energi runt sig.
Det och mycket mer vill vi att du ska känna och vara fylld av efter att du gått vår kurs. Välkommen till vår värld där du får med dig verktyg för att hitta och hantera dina egna powerskills/inre styrkor!
Det här är en strålande chans till en livsstilsförbättring.

Det handlar inte om att göra rätt saker för att få kraft och ork utan att göra dem på rätt sätt. Genom Powerfullifestyle får du ta del av enkla verktyg som förbättrar och underlättar din vardagstillvaro, ger dig mer energi och kraft. En gång i månaden släpps en ny Power, dvs ett nytt verktyg, med övningar och texter som går på djupet av vårt välmående, välbefinnande och vår livskraft.

Välj ditt upplägg

Just nu Earlibird med 50% så passa på!

Välj mellan två kursuppägg – med eller utan gruppcoaching online.

Powerful Lifestyle
- Bas -

För dig som vill göra det själv där du tar del av verktygen i din egen takt.
kr498
kr 299
/ Månad
 • 3 månaders gratis provperiod
 • 10 verktyg
 • Meddelanden
 • Chat
 • Grupper

Powerful Lifestyle
- Premium -

För dig som vill utvecklas tillsammans och ytterligare fördjupa dig med gruppcoaching via Zoom.
kr998
kr 499
/ Månad
 • 3 månaders gratis provperiod
 • 10 verktyg
 • Meddelanden
 • Chat
 • Grupper
 • Gruppcoaching via Zoom varannan vecka
Coaching

Att hitta kraften i Dig själva och utnyttja Din kapacitet.

Du kommer lära dig

Våra kursdeltagare är som folk är mest. En del krämpor, skav i livet, inre och yttre stress som är svårt att ta sig ur. En känsla av att vilja hoppa av allt och få styr på tillvaron. De allra (läs alla) flesta har länge åsidosatt sin egen hälsa. De flesta är mitt i livet och önskar sig ett sätt att leva som är hållbart. De vill ha mer energi och ändra ovanor och invanda tankar till energigivande vanor och nya ritualer.

Vi ger dig verktyg att skapa utrymme för nya tankemönster och en förbättrad livskraft. För någon är det på ”liv och död” där livsstilssjukdomen flåsar i nacken men för de allra flesta är det till slut dags att göra det som gör skillnad när man redan provat allt mellan himmel och jord. När man riskerar att hamna i sjukskrivning eller redan är mer eller mindre i sjukskrivning. Eller när du vill ha mer energi och ork att orka. Det är ett sätt att bromsa in stanna upp och livsförbättra.

Energi

Återhämtning

Drömmar

Dina Styrkor

Meditation

Andningens Kraft

Rörelse

Kraftfull Kost

Yinyoga

Kreativitet

Mod

Omstart & Detox

I filmen berättar vi mer

Vi har under samma tak samlat vetenskap med vår livserfarenhet och kunskap ur olika genrer och läror och knutit ihop det till ett enkelt lättarbetat program som sträcker sej under ett år.

Framåt tillsammans

Vi som håller i kursen

Vi som skapat kursen och som håller i den är Pia Marengo, Holistisk livs- och hälsoterapeut, lymfmassör, med lång erfarenhet av coachning och livsstilsfrågor och Malin Leijonberg återhämtningsterapeut, yinyoga instruktör och konstnär med kreativiteten som verktyg.

Passar detta mig?

Lyssna på våra Deltagare

Stöttning hela vägen

Varje månad behandlar vi ett nytt verktyg till livsförbättring. Vi utgår ifrån varje människas förmåga till förändring och naturlig nyfikenhet. du kommer kunna ta del av nytt material varje månad och dryfta spörsmål och ställa frågor till såväl oss som andra deltagare. Livsstilsförbättring tar tid, det ska ta tid, och det ska kännas utmanande spännande och roligt. Häng med på en resa tillsammans med oss mot ett mer Powerful Life!!!

small_c_popup.png

Let's have a chat

Hör av dig om du undrar över något eller vill ha hjälp att välja terapeut.